Kategorier
Okategoriserade

Varmförråd i hus 17 (Skyddsrum)

Styrelsen har sett över skyddsrummen i hus 17 och i händelse av högsta beredskap (tag skydd) har vi 48 timmar att ställa i ordning skyddsrummen. Vid iordningställandet kommer allt i förråden inkl. galler och provisoriska väggar tas bort, detta innebär att alla ni som hyr varmförråd behöver snarast se över och plocka bort värdefulla ägodelar. Eventuellt behöver vi i styrelsen göra ytterligare översyn i vissa förråd där det finns en skyddsdörr, ventilation samt reservutgång. Vänligen flytta undan så att vi kan se! Vi fortsätter vårt arbete löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.