Kategorier
Informationsblad

ComHem

Informationsblad från ComHem hittar ni här.

ComHem Information

Ett svar på ”ComHem”

P.g.a. at jeg synes ’overlappingstiden’ mellom Bredbandsbolaget og ComHem er for knapp, sendte jeg Mail til Bredbandsbolaget at jeg ville forlenge fra 30. juni til 31. august, og at jeg var villig til selv å ta merkostnaden for dette.
Svar fra BBB var at dette ikke var mulig, siden det var vår Boforening som styrer dette, og som hadde satt datoen 30. juni.
Derfor spör jeg nå Boforeningen: Kan dere vg. ordne dette for meg (??). Jeg ser nemlig for meg en del ’trassel’ / ’strul’ akkurat i overgangen mellom BBB og CH, og vil ikke risikere å väre uten Email (samt evt. også fasttelefon) i dager / vecker innan CH funker som forventet, mens BBB har blitt utkoplet.
Nå närmer jo dessuten sommeren seg, og jeg har liten lyst til å ’brenne’ tid på evt. ’trasselproblem’ akkurat under sommeren / semesteret.
Med vennlig hilsen,
Kjell Opsjön, Syrenvägen 44, tlf. 021 372 2049, mobil 070 010 6557

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.