Föreningsfakta

Brf. Kaprifolen är en bostadsrättsförening som förvaltar 152 bostadsrättslägenheter enligt nedanstående fördelning, samt 82 garage och 83 p- platser plus 10 el-laddplatser. Det finns även gästparkeringar.

Fastigheterna färdigställdes år 1981 -82.

Fördelning:
22 Lägenheter 2 rok 70,0 kvm
21 Lägenheter 3 rok 88,5 kvm
30 Lägenheter 3 rok 90,0 kvm
24 Lägenheter 4 rok 103,0 kvm
31 Lägenheter 4 rok 105,0 kvm
24 Lägenheter 5 rok 121,5 kvm

Den totala lägenhetsytan uppgår till 14 725 kvm.

Husen är byggda på en betongplatta utom hus 17 som har källare med varmförråd till uthyrning för medlemmar. Lägenheter med trapp har 2 förråd.

Lägenheterna på bottenplan har ett extra förråd under trappan inomhus, alla tvåorna har enbart förråd under trappan. En del bottenlägenheter har sin uteplats på framsidan medan andra har på baksidan. Alla hus har röd träpanel med vita knutar. Boningshusen har fläktsystem på taken som regleras från spiskåpan inomhus, kabel- tv och bredband (fiber) från Tele2. TV och bredband ingår i avgiften samt IP-telefoni den boende betalar enbart för samtalen.

Vägarna inne på området är smala och har farthinder för att inte uppmuntra till för höga hastigheter. Tre lekplatser finns för de små att leka i och på gångavstånd finns det fotbollsplan, tennisplan, boulebana och större lekplats samt en pulkabacke för vinteraktiviteter.

Föreningens kvartershus innehar gemensamhetslokal som kan hyras till en kostnad av 100 kr/dag, uthyrningsrum till en kostnad av 100kr/natt, tvättstuga, bastu och solarium (avgiftsbelagt).

Nyinflyttad?
Välkommen till Brf. Kaprifolen

Ni är varmt välkommen till vårt trivsamma område!

När man flyttar till en ny plats blir det en omställning både för vuxna & barn. Man konfronteras med en ny miljö, nya grannar och kanske det allra besvärligaste att lära känna de bestämmelser som gäller för området.
Boendet inom Brf Kaprifolen regleras dels av stadgar för bostadsrättsföreningen och dels av för området gällande ordningsregler.

Vad stadgarna beträffar så kommer Du att finna att Du som bostadsrättsinnehavare har många skyldigheter men även rättigheter.
Styrelsen kan därutöver vid behov komplettera dessa med stadigvarande eller tillfälliga bestämmelser.

Vi i styrelsen hoppas att ni kommer att trivas i vår förening. Kom ihåg att alla frågor, funderingar och förslag är välkomna. Ni kan kontakta oss via vår e-mail: info@brfkaprifolen.se eller lämna ett meddelande direkt i den gröna brevlådan som sitter på väggen bredvid dörren till kvartershuset Syrenvägen 65.

Styrelsen