Kategorier
Okategoriserade

Blinkande lampor?

Styrelsen behöver veta hur många lägenheter som upplever att någon eller flera lampor blinkar till emellanåt, som att elen svajar till. Vi ber er som har detta problem att så snart som möjligt mejla till styrelsen info@brfkaprifolen.se och beskriv vilka lampor som blinkar, i vilket/vilka rum samt om möjligt, om fenomenet förekommer mer eller mindre vissa tider på dygnet, så att vi kan åtgärda problemen.

OBS! Om man har en eller flera lampknappar med dimmer och fel ljuskällor (glödlampa/led) kan man få detta fenomen, det är inte den sortens blinkningar vi vill att ni ska rapportera in, det vi behöver veta är om elen svajar till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.